Auzit-ai
povestile cavalerilor?
Te poftim la
un duel cavaleresc!
Am luptat pentru
comoara noastra!
Daca vrei sa
schimbam vorbe, îndrazneste!
Vrei sa vezi
gravurile cronicarilor?

Bun venit in tinutul cavalerilor. Trage-ti un scaun si ia un loc la masa lor. Dupa o zi plina, fiece cavaler merita sa se relaxeze cu o bere pe masura: Holsten Pilsner.

Originara din Germania si renascuta pe meleaguri romanesti, Holsten Pilsner a trecut prin istoria involburata pastrandu-si aceeasi claritate ca in prima zi.
Multe s-au schimbat, insa spiritul cavalerului si berea sa au ramas la fel.

holsten pilsner

PET 2.5L

O masa bogata nu e completa fara bere din belsug. Asigura-te ca ai loc in frigider pentru Inaltimea Sa si pune-o din vreme la rece.

Sticla returnabila 0.5l

Dupa ce zanganitul armelor, cel al tastelor sau claxoanele din trafic amuteste, este timpul sa te bucuri de clinchetul sticlelor alaturi de camarazii tai.

Doza 0.5L

Mereu in avangarda cavaleriei, doza de Holsten Pilsner e pregatita pentru orice teren de lupta. La iarba verde, pe terasa sau pe balcon, are o singura misiune: relaxarea cavalerului.

povestea holsten

Undeva in tinuturi germanice de miazanoapte, in preajma anului 1879, s-a ridicat prima halba de Holsten, incoronata de spuma, cu un gust bogat si racoritor. Urmata de indata de alte cateva halbe, toate s-au ciocnit cu vitejie.
Ce-a urmat, e deja legenda.
Mii de cavaleri repeta ritualul alaturi de camarazii lor, in timp ce se relaxeaza pe deplin. Iar asta, ei bine, se intampla si in ziua de azi, caci cavalerii nu s-au schimbat, si nici berea lor. Ne mandrim cu gustul berii noastre, nascut din ingrediente alese si apreciat inca din anul 1879.

fapte de legenda

Descopera aventurile cavalerilor Holsten, ce-i drept, nu foarte diferite de povestile si provocarile noastre din viata de zi cu zi.

ADUNA ETICHETELE SI CASTIGA!

premii in bere sau halbe cu talc

In perioada 23 iunie - 31 august 2017 aduna etichetele de corp ale sticlelor de Holsten Pilsner 2.5L PET si castigi instant sticle de Holsten Pilsner 2.5L PET si halbe Holsten Pilsner 0.3L personalizate cu mesaj!

Mestereste cavalereste

Castiga Cavalereste o surubelnita electrica cu acumulator - retaileri

Castiga Cavalereste - o surubelnita electrica cu acumulator - barmani

Turniruri cu premii

Castiga cavalereste

Sub capacul/cheita de Holsten Pilsner stau premiile pentru cavalerii de astazi. Cumpara orice produs Holsten Pilsner si poti castiga:

simbrie de 20.000 lei
greutatea
cavalerului in bere
(90l de bere Holsten Pilsner)
doza 0.5L
holsten pilsner
Perioada promotiei: 15 iunie-31 august 2016

contact

De aveti intrebari sau nelamuriri adresate cronicarului, va rugam a pune pana pe hartie mai jos.

Trimite